Monique van Meel


Ik geloof in samen leven. Samen leven betekent leven in verbinding. En verbinden is geven en nemen van aandacht en energie. Als we samen de verbinding aangaan blijft onze wereld in beweging als een perpetuum mobile.

Soms raken mensen de verbinding met zichzelf en dus de wereld ongewild kwijt. Het enige dat dan helpt is (een beetje) aandacht en energie van een ander om weer in beweging te komen. Door samen te doen, stap voor stap, met hart, hoofd en handen. Een groot hart voor elkaar, een gedachte om de juiste beslissingen te maken en twee handen om uit de mouwen te steken.

Ik ben Monique van Meel, gelukkig samenwonend met mijn partner. Samen hebben we vier prachtige kinderen, afzonderlijk beide twee. Vanuit een Wajong-positie ooit, ben ik nu ondernemend als Marketingadviseur. Mijn zwakte bleek mijn kracht, vanuit mijn soms buitensporig creatief brein breng ik energie en inspiratie naar de mensen en bedrijven om me heen. Mijn hart is mijn inlevingsvermogen, mijn hoofd legt de verbanden en mijn handen maken de wereld een beetje mooier.